Om oss

Galleri Nygaten er Bergens mest unike selskapslokale, der kunst og kultur danner bakteppet for uforglemmelige begivenheter. Grunnlagt av Reidar Osen, dette stedet kombinerer over tusen kvadratmeter med tidløs kunst og historisk arkitektur, og tilbyr en atmosfære ulikt noe annet. Vårt galleri har vært vert for kjente kunstutstillinger og spesielle hendelser, fra bryllupsfester til Nato-konferanser. Om du er kunstentusiast eller søker etter et ekstraordinært sted for ditt neste arrangement, inviterer Galleri Nygaten deg til å oppleve Bergens unike krysning av kunst, kultur og festlighet.

Historien

Galleri Nygaten i Bergen er en opplevelse i seg selv. Med levende lys, klassisk musikk og en historisk arkitektur, skiller dette stedet seg ut. Galleriet har hatt æren av å presentere kunstverk fra kjente kunstnere som Vedbjørn Sand, Kai Fjell, og Kaare Espolin Johnson. Drevet av den lidenskapelige Reidar Osen, som forvandlet sin fascinasjon for kunst etter et møte med kunstneren Eser Afacan til dette majestetiske stedet, har Galleri Nygaten blitt en attraksjon i Bergen. Over 1000 kvadratmeter med kunst, historie, og arkitektur har tiltrukket titusenvis av besøkende. Det spesielle med dette galleriet er også dets skjenkebevilling, noe som gjør det til et populært sted for både kunstentusiaster og de som ser etter et unikt selskapslokale. Med kombinasjonen av kunst, musikk, og en historisk atmosfære, representerer Galleri Nygaten Bergens kulturelle sjel.

Visjonen

Galleri Nygaten er ikke bare et sted, det er en manifestasjon av Reidar Osens drøm. Drevet av en dyp kjærlighet til kunst, ønsket Osen å skape et galleri hvor kunsten ikke bare var noe man så på, men følte. Men hans visjon strakte seg utover rammen av et tradisjonelt galleri. Han forestilte seg et selskapslokale der kunst og sosialt samvær smeltet sammen, hvor historiske vegger fortalte historier, og hvert arrangement ble en del av galleriets fortelling. I Galleri Nygaten har Reidar Osen ikke bare bygget et rom, men en opplevelse, en symbiose av kunst, kultur, og fellesskap.